Månadens djur är givetvis…

Månadens djur är hundar. Såklart. Hela mitt livs djur ju. Varje månad och varje dag. Mina tre egna, mina vänners (så gott som alla vänner har hund och de flesta är hundnördiga som jag) och så mitt ideella arbete i rasklubben, den pågående utbildningen till exteriörbeskrivare och planeringen av årets rasmonter på MyDog. Den här månaden har en av mina egna, Mella, saknats. Hon har varit i Linköping och tävlat htm med bästa Charlie. Och sen kom frågan om hon fick följa med Frida och Orca när de flyttade till Umeå nu i veckan för att träna och tävla drag i vinter och ja, det är klart hon fick det trots att mattehjärtat (och hussehjärtat) lider. En magsjuka satte stopp för att hon skulle komma hem förra helgen så Charlie och Frida fixade med överlämning själva och det var väl egentligen för det bästa för Mella själv. Mindre förvirrande än att komma hem bara för att åka igen. Men oj vad det känns konstigt att inte träffa henne i mellan och inse att vi inte får se henne på jättelänge. Men, men hon älskar Frida högt och har alltid gjort och de har redan börjat träna ihop och alla tre verkar trivas finfint däruppe i norr.

Så var det ju den där utbildningen ja. Med examination, både teoretiskt och praktiskt nästa helg. Och jag har knappt pluggat alls än. Ajdå. Daga att prioritera det helt klart!

1 Kolla! Så här ser det ut utomhus idag.
2 5 saker jag tänkt på idag
3 Ibland tänker jag att jag borde…
4 Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.
5 Hepp! Dagens boktips!
6 Månadens djur är givetvis…

7 Kolla! Så här ser jag ut idag.
8 Ibland blir jag avundsjuk på…
9 5 saker jag borde ta tag i
10 Kolla! Här har jag ritat en hund.
11Månadens färg är givetvis…
12 Hepp! Dagens filmtips!
13 Kolla! Här är en av mina favoritplatser.
14 Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…
15 5 saker jag blir glad av i vardagen
16 Kolla! Så här ser min autograf ut.
17 Hepp! Dagens tv-tips!
18 Ibland retar det mig att…
19 Kolla! Det här åt jag idag.
20 Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…
21 5 saker jag blir irriterad på i vardagen
22 Kolla! Här bor jag.
23 Hepp! Dagens måltidstips!
24 Månadens klädesplagg är givetvis…
25 5 grejer jag alltid har i kylskåpet
26 Kolla! Här jobbar jag.
27 Ibland skulle jag vilja…
28 Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.
29 Det var onekligen väldigt roligt när…
30 Kom ihåg.