Kolla! Så här ser jag ut idag.

Ånä. Inte en chans att jag tar en selfie en dag som denna. Efter en vecka som denna. Nä. Nopp. Icke. Men jag känner mig som bilden på Sam från halloween. Typ. Urlakad liksom. Hålögd och blek. Minus hans underbara tjocka hår för mitt är amningsurfällt, grådassiga och jätteslitet. För en gångs skull rent och kammat åtminstone, det är inte helt vanligt. Och definitivt inte hans glittrande energi i ögonen. Mina kör mer på trött stirrande. Men jag tror att där också syns kärlek av allra största sort och ett slags lugn som jag bara får av mina barn. Lugnet som kommer från att veta att man är på rätt plats och spenderar sin tid, energi och själ på det allra finaste livet har att erbjuda. Men satan i gatan vad trött jag är. Och vad jag längtar efter att få sova ostört en hel natt och vakna av mig själv. Men det är så värt det. Vad är väl lite sömnbrist, tovigt hår och kräkfläckar på kläderna mot att få en guldlockspojke att fnittra eller en liten sammetsögd flicka att spricka upp i ett tandlöst leende bara av att se mig? Inget.

1 Kolla! Så här ser det ut utomhus idag.
2 5 saker jag tänkt på idag
3 Ibland tänker jag att jag borde…
4 Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.
5 Hepp! Dagens boktips!
6 Månadens djur är givetvis…
7 Kolla! Så här ser jag ut idag.

8 Ibland blir jag avundsjuk på…
9 5 saker jag borde ta tag i
10 Kolla! Här har jag ritat en hund.
11Månadens färg är givetvis…
12 Hepp! Dagens filmtips!
13 Kolla! Här är en av mina favoritplatser.
14 Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…
15 5 saker jag blir glad av i vardagen
16 Kolla! Så här ser min autograf ut.
17 Hepp! Dagens tv-tips!
18 Ibland retar det mig att…
19 Kolla! Det här åt jag idag.
20 Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…
21 5 saker jag blir irriterad på i vardagen
22 Kolla! Här bor jag.
23 Hepp! Dagens måltidstips!
24 Månadens klädesplagg är givetvis…
25 5 grejer jag alltid har i kylskåpet
26 Kolla! Här jobbar jag.
27 Ibland skulle jag vilja…
28 Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.
29 Det var onekligen väldigt roligt när…
30 Kom ihåg.