Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.

Kanske inte de bästa kängor jag ägt men de duger. Jag var i skriande behov av ett par nya förra vintern och eftersom jag var gravid och fötterna lätt svullna fick det bli ett budgetalternativ, men som sagt, de duger. Och själva typen av sko och allt den står för är nog min favorit. Skog, natur, väder, rörelse, frisk luft, osminkat och allra mest – hundar. Det finns inget där att inte gilla liksom.

Bilden är ärligt snodd från finaste Nadia och är tagen när vi för ett par veckor sen trotsade regnrusket och drog med våra karlar, alla fem barn och varsin hund och möttes i skogen för en liten promenad, grillning och fika och vädret belönade oss med uppehåll. Nadias dotter Tindra är lika gammal som Sam och så himla förtjust i bebisar att trots att hon har en egen liten lillasyster så kunde hon inte riktigt få nog av att gulla med Juli. Så sött!
Sam visar mer och mer lite samma sak. Idag fick vi t ex besök av Linda och hennes ettåriga Sigrid och Sam var alldeles förtjust över en bebis som gick att rulla bollar med och hämtade sak efter sak från sitt rum som han bedömde var passande leksaker för Sigrid. När de hade åkt hem pratade han länge om hur han ska leka med Juli när hon blir lite större och sen bad han om att få hålla henne och satt länge där i soffan med henne i knät och klappade och pussade henne i hårt om vartannat. Och Juli är aldrig så nöjd som när hon får storebrors uppmärksamhet.

1 Kolla! Så här ser det ut utomhus idag.
2 5 saker jag tänkt på idag
3 Ibland tänker jag att jag borde…
4 Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.

5 Hepp! Dagens boktips!
6 Månadens djur är givetvis…
7 Kolla! Så här ser jag ut idag.
8 Ibland blir jag avundsjuk på…
9 5 saker jag borde ta tag i
10 Kolla! Här har jag ritat en hund.
11Månadens färg är givetvis…
12 Hepp! Dagens filmtips!
13 Kolla! Här är en av mina favoritplatser.
14 Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…
15 5 saker jag blir glad av i vardagen
16 Kolla! Så här ser min autograf ut.
17 Hepp! Dagens tv-tips!
18 Ibland retar det mig att…
19 Kolla! Det här åt jag idag.
20 Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…
21 5 saker jag blir irriterad på i vardagen
22 Kolla! Här bor jag.
23 Hepp! Dagens måltidstips!
24 Månadens klädesplagg är givetvis…
25 5 grejer jag alltid har i kylskåpet
26 Kolla! Här jobbar jag.
27 Ibland skulle jag vilja…
28 Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.
29 Det var onekligen väldigt roligt när…
30 Kom ihåg.