En lista för att komma igång?

Jag vill blogga. Jag saknar att blogga. Jag gör verkligen det. Men fasen vad svårt det är att få till vanan när man inte haft den på flera år. Fyra år ganska exakt är det sen jag bloggade regelbundet. Så himla trist att inte ha de fyra åren sparade här så som de tidigare åren är.

Men, men man kan inte göra mer än försöka. Och listor har jag alltid gillat och den här tänkte jag kunde få fart på mig. Får se hur noga jag följer den, men jag gör ett ärligt försök iaf. Jag hittade den här. Tanken är ett inlägg per mening.

1 Kolla! Så här ser det ut utomhus idag.
2 5 saker jag tänkt på idag
3 Ibland tänker jag att jag borde…
3 Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.
4 Hepp! Dagens boktips!
5 Månadens djur är givetvis…
6 Kolla! Så här ser jag ut idag.
7 Ibland blir jag avundsjuk på…
8 5 saker jag borde ta tag i
9 Kolla! Här har jag ritat en hund.
10 Månadens färg är givetvis…
11 Hepp! Dagens filmtips!
12 Kolla! Här är en av mina favoritplatser.
13 Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…
14 5 saker jag blir glad av i vardagen
15 Kolla! Så här ser min autograf ut.
16 Hepp! Dagens tv-tips!
17 Ibland retar det mig att…
18 Kolla! Det här åt jag idag.
19 Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…
20 5 saker jag blir irriterad på i vardagen
21 Kolla! Här bor jag.
22 Hepp! Dagens måltidstips!
23 Månadens klädesplagg är givetvis…
24 5 grejer jag alltid har i kylskåpet
25 Kolla! Här jobbar jag.
26 Ibland skulle jag vilja…
27 Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.
28 Det var onekligen väldigt roligt när…
29 Kom ihåg