Börjar med fusk

Hm. Ville ju såklart börja med listan på en gång. Men klockan är 22.21 och det är såklart becksvart ute och jag har ingen bild från utomhus idag. Var fasen inte ens utomhus knappt eftersom A tog promenaden på förmiddagen och jag tog eftermiddags-/kvällspromenaden vid 17 och då var det ju redan mörkt. Men, men det var rätt ordinärt höstväder om än ovanligt varmt med sina dryga 12 grader för att vara början av november. Grått, lite blött och rätt blåsigt.

Den där promenaden jag tog var mindre ordinär. Jag tog flickorna (G och L, M är ju på kollo fortfarande) i koppel, Juli i vagnen och reflexer överallt på hela ekipaget och traskade iväg. Hade lite tidspress eftersom A lagade mat under tiden och insåg redan nedanför vår backe att jag glömt nappen. Juli gnällde lite men jag tänkte att hon tystnar snart, hon brukar vara nöjd i vagnen utan napp. Uppför nästa backe och då gråter hon. Nu började det kännas för långt för att vända hem och hämta nappen och sen gå ut igen och jag tänkte igen att hon tystnar snart. Det gjorde hon inte. Det blev värre. Och värre. Promenadtempot blev högt kan jag säga och hundarna kände av min stress och höll sig i skinnet och var lugnare än vanligt i kopplen. Hem kom vi svettiga Böda två och fast Juli var minst sagt upprörd så tystnade hon så fort jag tog upp henne så det var ingen fara på taket även om mammahjärtat hade dåligt samvete.

1 Kolla! Så här ser det ut utomhus idag.
2 5 saker jag tänkt på idag
3 Ibland tänker jag att jag borde…
3 Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.
4 Hepp! Dagens boktips!
5 Månadens djur är givetvis…
6 Kolla! Så här ser jag ut idag.
7 Ibland blir jag avundsjuk på…
8 5 saker jag borde ta tag i
9 Kolla! Här har jag ritat en hund.
10 Månadens färg är givetvis…
11 Hepp! Dagens filmtips!
12 Kolla! Här är en av mina favoritplatser.
13 Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…
14 5 saker jag blir glad av i vardagen
15 Kolla! Så här ser min autograf ut.
16 Hepp! Dagens tv-tips!
17 Ibland retar det mig att…
18 Kolla! Det här åt jag idag.
19 Om jag skulle skaffa mig en ny ovana så skulle det bli…
20 5 saker jag blir irriterad på i vardagen
21 Kolla! Här bor jag.
22 Hepp! Dagens måltidstips!
23 Månadens klädesplagg är givetvis…
24 5 grejer jag alltid har i kylskåpet
25 Kolla! Här jobbar jag.
26 Ibland skulle jag vilja…
27 Hepp! Det här tycker jag alla bör läsa.
28 Det var onekligen väldigt roligt när…
29 Kom ihåg