Höstmys

Juli är en lättsam unge precis som Sam var som bebis. Även om vissa dagar och vissa nätter är mindre kul så är hon på det stora hela väldigt lätt och ”snäll”. Hon är en glad skit som garvar åt det mesta och delar ut leenden till alla som intresserar sig för henne.
Men det var inte om henne jag skulle skriva egentligen. Mest skulle jag bara sura över att min blogg bråkar med mig. Mina inlägg stympas efter första stycket eller så försvinner de helt ut i tomma intet. Får se hur detta funkar alltså…

Här händer inte jättemycket. Hösten är här och jag njuter allt jag kan. Jag tycker det är för varmt för att riktigt komma in i höstkänslan dock. Vårt lilla hus håller värmen bra och trots att vi inte satt på elementen än så har det ännu inte varit ens i närheten kallt nog för att elda i spisen. Höstkläderna är så gott som oanvända och jag längtar efter den riktigt krispiga luften. Men man ska väl inte klaga så länge det inte stormar och regnar på västkusten och sånt har vi haft ovanligt lite av än i år. Ikväll firar jag och A vår loppisfyndade soffa. Efter ett drygt år med en soffa som varken var skön eller bra på annat vis så har vi nu en som är ljuvligt skön och mysig! Och en ny regel att det inte ska vara några hundar i soffan. Lättare sagt än gjort när de alltid fått vara där. Men med en ny hundsäng i vardagsrummet hoppas jag att hundarna fattar galoppen snart.
Angående hundarna så är Mella sen igår i Linköping hos Emma och Charlie där hon tävlat/ska tävla htm och hon kommer hem om en månad. Lite skönt med bara två hemma, men oj vad tyst och konstigt det är utan vår galenpanna. Vi saknar henne men hon kommer ha skitkul och redan idag gjorde hon en finfin start med Charlie och fick uppflytt, ny titel och en tredjeplats!

Nu äppelpaj med glass i sköna soffan!

Comment (1)

  1. Kicki

    Hon är ju så söt! Kul att du bloggar ibland!

Comments are closed.