Rally i nionde månaden

Imorgon är det dags för mig och Latte att tävla rally. Förhoppningen är att vi ska fixa vårt sista kvalificerande resultat i nybörjarklass och vi har två chanser på oss. Sen jag anmälde så har jag tränat, optimistiskt räknat, en handfull gånger och innan dess hade vi inte gjort nåt vettigt på hur länge som helst. Några optimala förutsättningar är vi alltså milsvida ifrån, men vad tusan vi tar det som det är och satsar på att ha kul ihop. ;-) Fattar inte riktigt hur jag tänkte när jag anmälde…

Idag tyckte jag att kroppen samarbetade hyfsat och det fanns iaf lite energi. Dammsugning, moppning, lite plock här och lite där, början till storrensning i badrummet, lite tvätt och sen matlagning fick jag gjort. Nu känns det som att kroppen ska gå sönder i tusen bitar. Usch så frustrerande! Det får bli en tidig kväll och fjäska till mig en massage från A så jag åtminstone kan gå imorgon.

Comments (4)

 1. Lotta

  Lyxka till, det går säkert bra!

  1. Saz (Post author)

   Tack! Det gick bra! :-)

 2. Linda på Hagahome

  Oj vad du bloggar! Jätteroligt! Tack för sällskapet igår, det var roligt att träffas igen! Stort grattis till uppflyttningen! Jag satsar på att komma efter ;)

  Fortsätt nu att blogga ;)

  1. Saz (Post author)

   Tack själv för sällskapet!! Hoppas vi syns snart igen på rallytävling! Fast med ett stycke mindre mage och en barnvagn till… :-)

Comments are closed.