Kontraster

A nattade barn, diskade och bytte sen om och tog med sig Boll på en mils löprunda i spöregn i mörkret. Jag tog en lång, het dusch (kom på häromkvällen att jag kunde ställa en pall i duschen, perfekt för onda kroppar!), slappade lite i soffan, slängde ihop en kladdkaka med knäcktäcke, åt kvällsmat och mumsar nu den varma kakan i soffan med datorn i knät. Kontrasterna är stora. Men så blir inte A andfådd av att klä på sig eller dra runt dammsugaren ett varv pga att det ligger bebis under revbenen på honom heller. Inte heller har  han en ständig känsla av att vara sparkad av en häst i skrevet eller får sammandragningar med tillhörande ”mensvärk” av minsta ansträngning. Oh well, snart nog är det lite mer fart på mig igen (och nå, jag kommer sannolikt aldrig nånsin ge mig ut och springa en mil i ösregn i mörker).

Dagens preggouppdatering är annars att sammandragningarna tagit ett steg och blivit kraftigare och tydligt ”mensvärkiga”. Och så har brösten redan börjat läcka… Inget av detta betyder ett skvatt mer än att kroppen börjar göra sig redo. Det är fortfarande sannolikt långt kvar och samma tecken började ungefär fyra veckor innan Sam kom.