v 35

Shit vad gravid jag är! Fram till i påskas så var jag bara lite gravid på ett hörn sådär. Sen sjönk magen och med det kom tyngden neråt och magen har de senaste två veckorna vuxit massor. Nu känner jag att jag med stora steg är på väg rakt in i bebisbubblan och jag blir så frustrerad på mig själv. Det var en sak förra gången, men nu har jag inte samma möjlighet att drömma mig bort hela tiden. Sam kräver min uppmärksamhet och utöver det så behöver han mat på hyfsat bestämda tider, rena kläder och ett hem som inte övergår alltför mycket i kaos.

Hundarna har inte lika stora krav. Får de bara mat, gos och komma ut så är de rätt nöjda. Deras motion sköter hussen så inte ens det behöver jag fundera över. Träningen är det inte mycket med. Nåt förvirrat och ostrukturerat pass här och där bara och så får det vara nu. Hundarna har det bra ändå och lyckas jag inte samla ihop huvudet till nåt vettigt så kan det lika gärna kvitta ändå. Lite, lite har jag tränat med tanke med Latte. Vi ska nämligen tävla rally om en och en halv vecka. :-) Dubbla starter i nybörjarklass och eftersom vi bara har ett kvalificerande resultat kvar så hoppas vi på RLDn då. Lite mer träning innan är nog bra dock. ;-)

Bebisbubblan som sagt… Den drar i mig. Jag vill helst bara ligga i soffan, äta gott, läsa förlossningberättelser, pyssla med pyttesmå kläder och leta runt på nätet efter den perfekta skötväskan. Lagom stor, praktisk, färgglad och billig ska den vara. En omöjlig kombination tyvärr tror jag…

Lillasysters namn är klart förresten! Eller ja, med reservationen att det stämmer på henne när hon kommer ut. Hade det varit en lillebror hade vi ett fullständigt självklart och klockrent namn direkt. Med en lillasyster var det skitsvårt. Vi hade en lång lista på fina namn men inget kändes rätt eller som att det passade i vår familj alls. Efter mycket om och men hittade vi ett som väl var ok och som vi båda gillade och efter att ha smakat på det länge och väl så har vi kommit fram till att det är helt rätt. Vad det är får ni veta när hon kommit ut.

 

Comments (2)

  1. Kicki

    Jag tyckte ju inte alls du hade mycket mage. Stor kram!

    1. Saz (Post author)

      Allt beror nog på vad man jämför med. :-)

Comments are closed.