Den största lyckan

 

20131123-202237.jpg

Jag är inte sugen alls på att annonsera det på fb för hela världen, men här läser ju knappt ingen ändå längre så jag skriver här för ikväll är jag så glad och lättad att jag nästan spricker. De allra närmsta har vetat ett tag, men som sagt, jag vill inte alls skrika ut det för hela världen den här gången.

Den lilla grodan gav oss en skräckupplevelse idag när jag började blöda, men efter ett besök på gynakuten i Varberg så vet vi att allt är som det ska och det var väl en förbannad tur det för jag insåg mitt i kaoset och den omedelbara sorgen när jag trodde att det var förlorat att jag redan älskar den apelsinstora grodan något ofantligt.

Comments (13)

 1. Yohanna

  Ja, grattis än en gång, och GUD vilken tur att det inte var någon fara!! Kan verkligen förstå känslan. =( För det är nästan konstigt hur fort man knyter an till något så litet och ännu knappt existerande… Kram!!

 2. Ida & Arca

  Läser och gläds. Kram

 3. Kicki

  Stort grattis till er. Åh, vad underbart! Kram!

 4. Carin

  Åhhhh, grattiskramar! Vad kul och underbart. Gläds med er.

 5. Lisa

  Stort grattis Sandra!

 6. Lisa

  <3!

  Stort grattis Sandra!! Vad glad jag blir för din skull!

 7. Elin

  Åh! Igen: grattis!! & så kul, att vi ska ha båda två nästa år <3 KRAM

 8. Lotta

  Men oj… STORT grattis! Håller tummarna för att resten av väntan blir lugn.

 9. René

  Stort grattis till hela familjen, så roligt! Visst är det konstigt, att man kan älska något som man ännu inte träffat. Vilken tur att det inte var något allvarligt, vi får hoppas att resten av resan blir lugn!

 10. Sabine

  Grattis! :) :) <3 Kram från oss

 11. Linda

  Stort grattis till underverket!

 12. Sandra o goldentrion

  Grattis :)

 13. Ewa Godwin

  Grattis hela familjen!!! <3 <3 <3

Comments are closed.