Resten av bilderna…

81
I pyjamas kvällen den 27e hos gudmor och gudfar.

101
Med farbror Daniel.

111
Med farfar Thore. Lite lika, eller hur?

12
Balkongmys med pappa.

13

14
Oj vad jag älskar detta barn!!!

Förstår mycket väl om alla ”hundiga” besökare här tycker att min blogg blivit astrist… ;-) Men så får det vara. Bloggen har alltid varit min blogg och handlat om mitt liv och inte endast om hundar, även om de alltid varit en mycket stor del av mitt liv. Och det är de fortfarande i allra högsta grad även om livet nu består av nåt ännu större också.

Nu vaknar Sam när som helst. Han har sovit jättelänge efter att vi kommit hem från dagens alla ärenden som han envist höll sig vaken till. Strax dags att laga middag till A som sen ska iväg och springa Midnattsloppet. Håller vädret sig hyfsat så hänger jag och Sam på och hejjar på fadern. Imorgon väntar massa bröllopsjox och på måndag anländer min far. Han jag inte träffat på flera år… Jag är faktiskt riktigt nervös utan att veta varför.

Nä, han har inte vaknat än… Skriver väl lite till då.

Mina hundar gör mig imponerad ganska ofta. Och ungefär lika ofta frustrerad. Den senaste dryga månaden har de fått massor av långpromenader, en hel del träning (visserligen på halvtafflig nivå, men iaf) och den Röda och den Svarta har fått springrundor med husse typ varannan dag. Den sista veckan nu har de bara fått löprundorna och kortare promenader. Båda två (jag räknar bort tanten, hon gör verkligen inget väsen av sig, hon är nöjd med mys i soffan) har gått mig på nerverna den här veckan. De är sååå uttråkade och har sååå mycket spring i benen och bus i ögonen. Lite frustrerande när man verkligen inte har vare sig tid, ork eller möjlighet att göra nåt åt det just nu. Men ack så imponerande ändå. För stora delar av vintern och hela våren fick de verkligen inte göra ett piss. Några långpromenader med husse i veckan och that’s it. Och de klagade inte alls. Visst blev de väldigt lyckliga när nåt äntligen hände, men annars verkade de fatta att jag inte var mobil nog att göra nåt med dem. Underbara jyckar!!! :-) När vår bröllopsyra är över så ska både tid, ork och engagemang läggas på dessa två ljuvliga tjejer!!

Comment (1)

  1. Yohanna

    Guuud vad många söta bilder på Sam! Särskilt det översta, det är ju bara löjligt gulligt! =) Kram!

Comments are closed.