Pärlor!

När det krisar lite så dyker dem upp. Helt oväntat och helt oombett. De riktiga pärlorna. De som ställer upp och gör lite extra bara för att de vill och för att de tycker att det är självklart att ställa upp. Så är det både i det privata livet och i det mindre privata och alldeles nu fick jag en stor dos pärla på föreningslivsfronten. Tack K! Du gjorde min dag!

Andra pärlor är min egen familj. A som ställer upp för inte bara mitt eget hundintresse (för det är ju mest mitt intresse även om han också tycker det är kul) utan även för mitt föreningsarbete och jag måste säga att han gör massor för SASK utan att hans namn ens nämns.
Lille söte Sam som håller humöret uppe fast hans mamma stressar och inte är riktigt mentalt närvarande hela tiden dessa dagar.
Våra härliga hundar som trots minimal stimulans  är glada, lugna och trevliga. Jodå, de är lite lagomt jobbiga i kopplet ute och visst märks det att de skulle vilja göra mycket mer än vad som bjuds just nu, men ändå håller de sig i skinnet.

101
Mella 2 år, Dizzy 5 år, Silly snart 10 år, Monster 3 år och Carrey snart 9 år.

Ytterligare andra pärlor är nära och kära som ställer upp på diverse sätt för vårt stundande bröllop och ett par ytterst speciella personer som nog kommer att få en alldeles speciell plats i vår vänkrets framöver och på sätt och vis bli en del av vår familj.

Hmm, pärlor ja. Hjärtat blir varmt och leendet sprider sig på läpparna!

Comments (6)

 1. Åsa

  Mina armar har fått ”gåshud”..Jisses vad fint du har formulerat allt!
  Det är verkligen underbart att ”läsa mellan raderna” om din stora tillgiventhet och kärlek till A och så klart er underbara och efterlängtade Sam. Inte minst vovvarna.. Wow! Nu har du gjort min dag! Jag blir/är så glad :)

  Kramis

 2. Sabine

  Skönt att ha folk som ställer upp!Jag är dödligt tacksam att ha en sambo som delar mitt hundintresse,annars vet man inte hur det gått.

 3. Kicki

  Åh, vilka människor du har runt omkring dig!
  Det ÄR oerhört viktigt att veta att det finns människor runt omkring sig som utan att man behöver be om det ändå skulle ställa upp till 100%. De är så värdefulla!

  Ja, trist om Ryda, men å andra sidan så är ändå er helg fullspäckad med hund. ;)

 4. Nadia

  Sitter lite och hoppas på att A ska tillfriskna mirakulöst under natten och känna sig hur pigg som helst tills imån, ja man måste ju få drömma lite eller?

  Ser fram emot helgen!!

 5. Lisa

  Härligt med lite vardagslycka mitt i allt jobb!!

 6. Yohanna

  Vad underbart att du har så många pärlor – det verkar räcka till ett helt pärlhalsband! =) Massor av pärlkramar på dig!

Comments are closed.