Myshelg

Vi har en lugn helg. Inga måsten. Inga besökare här. Inga besök hos andra. Inga tider att passa. Bara jag och A. Och hundarna.

Gårdagens gemensamma långpromenad gick runt Oxsjön. A har sprungit där förr, jag har faktiskt aldrig varit där. Trevlig runda iaf och lagomt lång för att konka mage runt. Vackert väder och mängder med folk och hundar, men det var bara trevligt! Mellan och Svansa skötte sig fint och den Svarta skuttade lös mest hela tiden, kom som ett skott på alla inkallningar och brydde sig inte ett skvatt om mötande hundar. Den Blåa som är i höglöp fick mestadels gå i koppel, men skötte sig lika fint hon också. En vanlig, men väldigt trevlig promenad helt enkelt och jag kom ihåg att njuta av det! Lägg god mat och en kvällsemla på det så har du en bra dag! :-)

Kameran kom inte bara med ut igår utan användes lite också. Av A ska väl tilläggas, därav alla bilderna på hans hund. ;-)

bus

bus2

bus3

bus4

bus5

mella

svans2

svans3

svans4

Comments (5)

 1. Agnetha

  Härliga bilder och härlig promenad. Men jösses, vad lite snö ni har! :o Kom hit upp ska du få se. ;)

  Ha det gott – kram

 2. Linda,Olle,Minus

  Låter helt underbart!

 3. Maria

  Oxsjön är en härlig runda att gå:-) Fina bilder!

 4. Yohanna

  Underbara snö, och visst är det perfekt med alla härliga, öppna rastplatser som dykt upp i form av frusna sjöar!? =) Kram!

 5. Sabine

  Njo,fast jag är alltid nervös över ”Trångheten” så att säga..haha:)Yenna(som ju har liknande linjer)va ”trång” bak vid ung ålder och precis som du säger så rättade det till sig!:)

  Haha eller hur,dom kör på 1 trick nytt per vecka.Micke är frälst i frisbee/freestyle och tycker lydnad är döööötråkigt just nu.Men det är skönt för då kan jag lägga ner mer tid på Clappa :)

  Kram!

Comments are closed.