Tuva och nya länkar

Stormen som viner utanför fönstret heter Tuva. Det tycker jag är ett på tok för sött namn på ett så äckligt väder.
Riktigt snuskigt är det ute och båda tjejerna vänder när vi är ute och de anser sig ha gjort vad de behöver. Promenaderna har alltså blivit väldigt minimala idag för jag tänker då inte övertala dem att gå längre än de vill en dag som denna! Mina hundar är  nog väderbortskämda enligt många. En aussie ska ju tåla vilket väder som helst och lika glatt gå ut och jobba ändå och det gör nog mina hundar också om jag ber dem(bortsett från att Dizzy ogillar regn i ögonen… Smile), men att gå promenader tycker de är helt onödigt när det stormar och vräker ner både det ena och det andra i sidled! Jag tar helt på mig detta för jag inser att man kan behöva träna i skitväder ibland för att kunna tävla i det om det skulle behövas, men att promenera när det är för jävligt gör jag ogärna. Med ”för jävligt” menar jag då givetvis inte normalt Göteborgsväder med ihållande regn och starka vindar, utan allt utöver det. Det är å andra sidan fasligt skönt att med gott samvete skita i långisar dagar som denna! Smile

Tre nya länkar finns på ”jag”sidan. Den ena till Siri som vi träffade i somras på aussielägret. Hon var i samma grupp som oss och det är en skitsöt och trevlig liten aussietjej med en väldigt trevlig matte! Den andra är till Sillys underbara son Texas och hans nya lilla lillasyster Tequila och deras matte Carina och husse Leo. Tequila är f ö kullsyster med Caddys nya lillasyster Nea och de båda är systerbarn till Caddy! Den tredje är till Gucci och hennes fyrbenta och tvåbenta familj. Gucci är kullsyster till mammas Monster och bor nära A’s föräldrar…

Comments (5)

 1. Anki & Siri

  Yes va kul att du hittade min sida. Hoppas vi träffas snart igen. Kram Anki

 2. Ida

  Hahaha, ja inte för att jag direkt är någon sticka men jag tyckte det var lite väl svampbob fyrkant i tv-rutan… =D

  Jag hade en häst en gång som inte ville gå ut ur boxen när det var dåligt väder… Jag tycker också att detta regnande är illa.. Här har vi knappt sett solen på tre veckor… Urk.

 3. mamma

  Och så ska vi inte glömma att både Nea och Tequila är barnbarn till Carrey. Jag måste nog snart göra ett släktträd för att få ordning på alla. Det som känns mysko är att Carrey och Monster inte alls är släkt med varann, fast dom båda är släkt med ”alla” andra…

 4. Agnetha

  Nej, det blir knappast Borås för vår del. Här har det kommit nästan 3 dm snö i dag och SMHI hotar med att det ska komma ännu mer imorgon (söndag). Här är få vägar farbara ännu; hörde av Marie (Chess P.) att 45:an var helt oframkomlig. De hade tvingats vända efter en knapp mil – då stod såväl lastbilar som persondito på tvären och i diken. Och där (i diket alltså :) ) har jag ingen lust att hamna, så jag får nog hålla mig på hemmaplan imorgon. Men en annan Boråsträning – då jäsikens … :D
  Hoppas att ni får en trevlig träning!
  Kram.

 5. Nadia

  Vi har kommit längre på platsliggningen!! du får se på måndag :)

  Vi hörs imån
  Kramisar

Comments are closed.