Pinsamt, men tack!

Tack för alla fina kommentarer om bilderna i förra inlägget! Det värmer trots att jag inser att de inte håller nån högre klass. Men det kan kvitta! Huvudsaken är ju att de visar ”modellerna” och det gör dem ju! Wink
Riktigt, riktigt pinsamt är det dock att jag på varje bilds text (den som ploppar fram när man håller musen över) skrivit Dixon och inte Dexter… Jag sa ju redan från början att det skulle bli svårt att säga rätt namn till killarna när jag ju kallat Dixon för Dexter av nån anledning sen första början och jag nu fick en riktig Dexter också. Det har inte bara varit svårt för jag tror att jag konstant kallat Dexter för Dixon och Dixon för Dexter… lite pinsamt som sagt! Embarassed Laughing Tur att grabbarnas mattar inte tar illa upp iaf!

Comment (1)

  1. Sears Outlet Sears

    WOW just what I was searching for. Came here by searching for yahoo finance

Comments are closed.