Messtorm

Det varnades från både det ena och det andra hållet och nyheterna pratade i allvarlig ton om den kommande stormen. Och jag satt inne igårkväll och väntade lite förväntansfullt på den stora stormen som skulle komma. Det är i mitt tycke jättemysigt att sitta inne med en kopp varmt te och höra hur det dundrar där ute. Och visst blåste det och det regnade i sidled, men inte värre än flera andra kvällar den gångna veckan… Snopet. Idag vaknade jag till blå himmel och solsken och vinden var alldeles ljummen! Vårkänsla i stort mått!!!
Nu sitter jag med fönstret på glänt bredvid datorn och känner den ljumma, våriga vinden medan svansflickorna sniffar i luften på fönsterbrädan. Klart mesig storm. Iaf i Mölndal.

Nu ska vi åka ut till Gräppås och äta middag med svärföräldrarna. God mat är aldrig fel och sällskapet och värmen där är alltid lika sköna för själen! Tjejerna blir säkerligen lika glada som vanligt. När vi kör upp på deras uppfartsväg så gnäller båda två i bilen av ren iver och när man öppnar buren så far de ut som raketer och rusar allt de kan till trappen där de hoppar jämfota på stället tills någon öppnar dörren åt dem! Jag tror inte de blir så glada av att komma någon annanstans, inklusive klubben, skogen eller hem!

Comments (7)

 1. Nadia

  Hjälp Hjälp Hjälp!!!!

  You got mail!!!!

 2. Agnetha

  Men va f*n! Är det bara här det har stormat ordentligt??? I natt trodde jag taket skulle lyfta, i morses var jag övertygad om att några av grannarnas träd skulle ge upp. Att gå ut var inte att tänka på; det är först nu ikväll som vinden mojnat. :( Orättvist var ordet!!! Och inte fasen hade vi nån ljum vind heller… Hoppas bara att det slutat blåsa tills imorgon bitti, när vi ska träna sök…
  Ha dig en trevlig söndag – kram.

 3. Lisa

  Tack för den kommentaren Sandra!! Då är det med andra ord inte bara Loi som inte förstår vitsen med saker/mat/belöning i spåret. Idén med att binda Eskil ska jag ta med mig, men då får nog liggtiden bli kortare än en timme. ;) För då blir det ju dubbelglädje, Loi glad över att ha hittat bror, och Eskil överlycklig över att ha blivit hittad.

  Som sagt, tack tack för infallsvinklar! Bloggande är så bra på så vis!

  Kram på er!!

 4. Elisabeth

  Vi fick stormen! ;-) Flaggstängerna vid IKEA såg ut som kokt spagetti. Och nu snöar det. PÖSsnöar. Me like!

 5. Yohanna

  Ja, jag har ju sagt det många gånger men Silly är verkligen speciell för mig! =) Jag vill jättegärna ta kort på dina vackra vovvar, och jag känner mig hedrad för att du frågar… =)

 6. Lisa

  Haha! Jadu, för att jag glömt av att Monster finns, ungefär. ;) Det ska åtgärdas!

  Kramis

 7. Lisa

  Kan nog mycket väl vara så! Lena får komma hit och visa upp honom helt enkelt, är inte det rimligt? ;)

Comments are closed.