Deppmåndag och solig tisdag!

Igår var inte bästa dagen om man uttycker sig ganska snällt. Dels var jag aptrött efter en mycket hektiskt helg. Dels var jag pms-ig (om man nu kan vara det i slutet på mensen?). Söndagens tävling är jag fortfarande nöjd med, men det är ju ändå inte direkt upplyftande och när jag inte kunde tvätta pga att någon snott tvättstugenyckeln (hade typ ett par fransiga trosor kvar…) och jag nåddes av trista meddelanden så ville jag mest lägga mig i sängen och grina. En hejdundrande huvudvärk pga åskan som hängde i luften gjorde ju liksom inte saken bättre och inte heller den gigantiska hög med plugg som ligger framför mig den här veckan. Tja, allt lättade ungefär lagom till att älskade A kom hem, såg hur jag mådde och placerade mig i soffan med en chokladkaka medan han tog ut hundarna och lagade mat. Hur underbar är han inte??? De trista meddelandena fick mig att ta ett beslut som faktiskt känns riktigt bra nu när det väl är taget, men som kändes skittrist innan jag gjort det. Det blir helt enkelt bättre som jag bestämt nu!

Idag försov jag mig trots att jag ställt klockan. Normalt är väl det ingen bra början på en dag, men när jag vaknade av att svalorna swichade förbi fönstret och det luktade sommarregn när vi gick morgonpromenaden i strålande sol så kändes livet helt ok! Idag har jag också tvättat som bara den och snart är alla lådor, hyllor och galjar fyllda med rena kläder igen. Plugget flyter på och det känns faktiskt mindre panikigt än det gjorde igår. Visst är det massor att göra, men det kommer att gå bra.
Jag ska bara konsentrera mig på skolan den här veckan. Och så lite hundträning och så förstås, men vi ska andas ut lite efter senaste tidens hårdträning så det blir lightversionen den här veckan. På måndag styr vi kosan till Tina. Där ska vi vara hus-, hund-, häst- och barnvakt en hel vecka medan de två nygifta åker på bröllopsresa. Det ska bli jättekul och supermysigt! Att få ”låna” en hel familj är inte bara spännande och en aning jobbigt, det är samtidigt härligt, lärorikt och skitkul! När Tina och Johan kommer hem tisdagen veckan efter så lär jag väl sova ett dygn eller så. Sen kommer mamma hit på onsdagen och så bär det av till aussielägret på torsdagen! Gud vad jag längtar dit! Efter lägret är det helt plötsligt midsommarveckan och jag är då arbetslös. Undrar vad jag ska göra för att dagarna ska gå då? Tja, jag hinner ju inte oroa mig i förväg iaf för innan dess är det som sagt väldigt fullt i kalendern!

Comments (10)

 1. Anneli

  Spännande att vara hus, barn, hund & hästvakt! Låter som att ni kommer få fullt upp :) Nästa tävling för oss är nu på fredag i Stenungsund. Kvällstävling :)

 2. Riitta

  Hoppas att du mår bättre nu! Det är inte alls trevlig med depp- pms- pissdagar :( Det borde vara förbjudet!!! Vad trevlig det låter att ”låna” en hel familj. Hoppas ni får det bra :)
  Tack för gratulationerna till Piraterna!
  Sköt om er hela gänget!

 3. Sofia/Joya

  Usch vilken måndag :( tur att A kom hem och tog hand om dig!
  Jag ska kolla vad det finns för möjligheter att anlända till lägret på onsdag, annars kanke jag tar dig på orden och våldgästar ;)
  Ni kommer nog att ha en ”fullt upp”-vecka när Tina och Johan är borta, ;) men det blir säkert jättekul!
  Vi hörs och ha det bra!

 4. Lisa

  Låter som en riktigt pestig dag, tur att du har den där A!

  Det låter verkligen som om det blir fullt upp framöver för er del, men med roliga saker! Det ska bli så kul att träffa er på aussielägret! Tänk så man längtat, och nu är det äntligen dags.

  Kram!

 5. Agnetha

  Pissåpmsåhuvudvärkåallmäntäckel-dagar borde förbjudas! :D

  Hehe, några dagars familjeliv kan nog få fart på den ”biologiska klockan” – alternativt avskräcka dig för all framtid. ;)

  Även här längtar vi till lägret. Vi ska ju bo i husvagn och ställer förmodligen upp den redan på onsdag kväll (tillsammans med förtältet – skönt att ha den fajten när det är så lite folk som möjligt ;) ), så kommer du lite tidigare hinner vi kanske ta en fika eller så.

  Hur som helst – har en bra vecka och må pms-djävulen hålla sig borta nu! :D

  Kramar.

 6. Louise

  Hej på er!
  Nu var det länge sen jag var här och kikade. Hur är läget med er? Följer ni med och spårar någon dag?
  Kul att läsa om alla era upptåg!
  Mvh
  Louise & Leah

 7. Björn

  Få dagarna att gå? Inga problem du har ju hundar… Hör av dig när det blir trist så åker vi ut o spårar eller nåt.

 8. mamma

  Jamen vaff…. Öland har alltid legat på helgen efter Tvååker. Skit också.

 9. mamma

  Nu har jag mailat och avbokat mig på lördagen på Öland, men sagt att jag kan jobba på söndagen. Hm, det kommer jag kanske att ångra…

 10. Lisa

  De valparna hade man nog nästan kunnat sälja som kamphundar. ;)

  Du, nu tränade väl inte vi freestyle i ordets rätta bemärkelse. Jag finner det (liksom du) inte speciellt lockande att dansa ute inför publik. Men, att lära Isak snurra och att springa i vida cirklar kring mig, det kan jag. Cirkelarbetet kan nog blir ganska tufft när det blir klart, passar en vallhund perfekt.

Comments are closed.