Snor

Och så var även jag drabbad av höstens förkylning. Jag trodde länge att jag kommit undan, men nu är det tydligen kört. I ett par dagar gick jag med molande huvudvärk och var lite snorig. Igårkväll började halsen bli obekväm och när jag vaknade imorse var jag igentäppt, bultande huvudvärk och skitont i halsen. Det gick inte över efter en ipren, frukostkaffe och en mysig stund i soffan m Greys Anatomy och inte heller efter en långis med tjejerna upp på berget. Nu har jag iaf lyckats dammsuga och röja i köket, men krafterna till nåt mer vettigt idag tror jag inte finns. Jag känner mig gnällig och hängig och det är nog bland det värsta jag vet. Jag avskyr verkligen när jag inser att jag tycker synd om mig själv! Tur att inte A är hemma och ser mig iaf…

Pga min dagsform blev det inga spår för hundarna idag. Gårdagens lydnadspass gick sådär. Inget som gick direkt dåligt men inga framsteg heller å andra sidan. Vi får se om det blir en vilodag från träning idag eller inte.

Jag vet inte om det är förkylningen som spökar, men jag saknar Caddy nåt fruktansvärt idag. Hans buffliga kramar och hans sammetsmjuka pussar… Hans närvaro som inte går att missa fast han låg i ett hörn och sov. Han sätt att bara genom att vara där, var så älskande och betryggande. Han har det bra i sitt nya hem och jag tror inte att han längtar tillbaka ett dugg och det är en skön tanke för mattehjärtat, men ibland så bara saknas han här sådär tokmycket så det skriker i hela själen.
Nä, jag är nog förkyld och sentimental idag. Några pepparkakor och en stor kopp hett te kanske tröstar lite. Och sen kan jag ju alltid gotta mig i gårdagens häftigt braiga resultat! :) Det kan nog få många gråa dagar mycket ljusare!!

Comments (9)

 1. mamma

  Stackars… Det ÄR synd om dig! Iaf lite. Puss!

 2. Sofia/Joya

  Först måste jag få gratulera dig och din super-tjej till ert utmärkta MH!! Måste vara en härlig känsla i magen när man blir sådär glatt överraskad!
  Sen hoppas jag att du kryar på dig, det är SÅ trist att ligga sjuk!
  Kram Sofia och Joya

 3. Åsa

  Vinter förkylning, usch och fy, vad jag tycker synd om dig:(
  Att du tänker på Caddy, är väl inte konstigt. Han var och är ju en del i ditt liv och i ditt hjärta. Sen att han inte finns fysiskt i din närvaro, gör ju inte att saknaden minskar, eller hur? Super skönt att han har det bra men visst kan jag tänka mig att du saknar honom och kommer säkert att göra det vid tillfällen i framtiden (that´s life :)). Krya på dig och njut av veckans framgångar:)

  Kramis

 4. Ingrid

  Grattis till både röntgenresultat och ett lyckat MH! Kul när det är över och man känner sig nöjd med resultaten :). Fast det var ju illa att du skulle behöva bli sjuk! Såå tråkigt… Vad gäller Dodi & Häxa så går det riktigt bra dem emellan. Dodi har under ett par år valt att sova i pilkorgen nedanför sängen (sov i sängen som ung) så hon tycker nog inte så illa om att jag har skaffat mig en annan sängkamrat ;). Ha det bäst!

 5. Marie

  GRATTIS till ett kanon MH !! Nu händer det saker av bara farten *LER* Tråkigt med förkylning, men det är sådana tider tyvärr…
  Ha en bra dag..
  Kram
  Marie

 6. Martine, Blondie og Kokos

  Du har ikke tid til å være syk nå :) Du har bare noen dager på å bli frisk nå :)
  Klemmer fra oss

 7. Annelie

  Krya på dig! Förkylningar är inte roliga och man kan känna sig väldigt ynklig. Om det beror på den eller inte att du saknar Caddy värre än vanligt vet jag inte men jag tycker det är normalt att de känslorna ”poppar upp” med full styrka då och då. Han var ju en stor del att ditt liv väldigt länge.
  Kramar

 8. mamma

  öh…. jag tror du sbittat bej

 9. Martine, Blondie og Kokos

  Du.. Skal du ha med hundene til Hamar?
  Klemmer fra oss

Comments are closed.