Stolt!!!

Jodå, precis som Marie skrev i sin kommentar på förra inlägget så gick lilla Dizzy och tog tikcertet idag!!! Jag trodde inte hon skulle få nåt Ck ens eftersom hon är så sladdrig i fronten för fortfarande och pälsen är verkligen inte så vacker just nu. Hund efter hund åkte ut på tvåor pga att de var för feta och Dizzys kullbror Iron slutade som bästa hane med cert och jag förväntade mig att Dizzy skulle åka på en slät etta eller möjligen med ett Hp, men tji fick jag. Silly blev dock utan Ck pga att domaren ansåg att hon var fet, vilket inte alls stämmer, men men. Så jag fick inte alls visa Silly i bästa tik som jag trott utan lillstrumpan och riktigt häftigt kändes det när hon blev 2a bästa tik efter sina mamma Crazy!!! Så VÄLDIGT nöjd glassade jag sen runt i väntan på finalen där vi skulle vara med med uppfödargruppen. Vi var trist nog den enda grupp som stannat och blev därmed automatiskt BIS-uppfödargrupp. Gemmy blev BIS 3-veteran och Crazy gick hela vägen och plockade hem BISet!!! Snacka om storslam. Det tar nog ett tag innan jag slutar gotta mig i dagens framgångar. hehehe B)

Under väntetiden hann vi kika på Camilla och Nellie som tävlade Lk3 och fick ett andrapris och Tytti och Tarrak som äntligen tog hem det välförtjänta förstapriset i Lk1!! Grattis!!
Grattis även till Annelie och Tilda som dels tog förstapris i Lk2 och gjorde en godkänd extriörbeskrivning och därmed kan Tilda lägga titeln KORAD till sitt namn!

Tack allihopa för en väldigt trevlig helg och då särskillt Tina, Johan och Alice!

Comments (11)

 1. Åsa

  wow, nog för att jag förstod att det gick bra för Door Keepers men tji fick jag, det gick bättre. Grattis än en gång till Dizzys cert, det är ni värda.
  Gotta dig nu ordentligt och njut av denna karamell. Många kramar
  Åsa och Silva

 2. Ingrid

  Häpp!
  Supergrattis till certet! Riktigt roligt när man verkligen blir positivt överraskad. Det var bergis inte sista certet ;). Ha det gott! Ingrid

 3. lena

  Grattis! Nästa cert i Nybro då! Du kan förresten ta två då, när du ändå är i farten… :)

 4. Annelie

  Grattis än en gång till det första certet. Nu kommer de att trilla in i fortsättningen :)
  Ha det gott!
  Kram

 5. Tytti

  Grattis till certet! Hon ÄR snygg din lilla röda. Tack för grattiset! Kram PS. Lika trevligt som vanligt att träffas…

 6. Ida P&B

  GRATTIS!! Kul att så många aussies visat framfötterna. För mig då som inte bor nära saknar ju jag de andra sidorna här på hemsidan… Med bilder och domarkritik och sånt, när kommer de??

 7. Lisa

  Grattis till certet, det var inte dåligt! :)

 8. lena

  Till Ida: att dom där sidorna så småningom ska komma tillbaka är liksom mitt ansvar… Och jag har ju alldeles för jämrans fullt upp med anat just nu. Men det kommer. Så småningom… Promise!!

  //webbmamman

 9. Annelie

  Såg din förklaring ang. en hunds bäcken på Tyttis sida. Men jag är gammal och trög och fattar inte rikitgt ändå….du får ta ett kort på någona av dina snygga vovvar och rita en pil och sen maila det till mig *tycker* :) Grattis än en gång till både dig/Dizzy och hela Door-Keepersgänget – vilken dag!
  Kram

 10. Annelie

  *Suckar* Här försöker man få hemskickat en bild på någon fin aussie och så hänvisar du till en bok :) Jag som tyckte att jag tiggde så fint.
  Ha det bäst //Kram

 11. Martine, Emil og Blondie

  Gratulerer s

Comments are closed.