Gevaliahelg och fet BISaussie

Jag hade tänkt mig en ganska lugn helg med en hel del hundaktiviteter. pluggning, städning och slapp i soffan. Det blev inte mycket av nåt. I fredagskväll tog A ett ryck med dammsugaren och moppen medan jag lagade (inte så god) fisk och slängde ihop en sockerkaka. Väl mätta och nöjda satt vi som potatissäckar i soffan och segglodde på nåt när det ringde på dörren. Jag tycker inte det är så värst kul eftersom det nästan alltid bara betyder att någon som ska till nån av våra grannar trycker på fel knapp vid porten och våra hundar går igång fullständigt i onödan. Trots det reste vi oss ur soffan och jag vallar in jyckarna i sovrummet (ifall nån kommer till oss) och A trycker på portöppnarknappen. Det visade sig att det var nån som skulle till oss och du anar inte hur totalt paff jag blev när min älskade lillebror helt plötsligt står i hallen!!! Alltså han bor ju i Kalmar och brukar inte komma oanmäld sådär… Jag hinner inte mer än hämta andan och krama om honom innan jag inser att även mamma, Anders och Pepsi är med och väntar utanför!!! Totalt kaos har vid det här laget utbrutit och jag och A får snällt ta på oss och ta med hundarna ner för att de ska få hälsas på folk och fä med lite mer svängrum. Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller bli förbannad för att de inte berättat att de skulle komma och när jag inser att A visste sedan flera dagar så kan jag inte annat än smälta och inse hur otroligt gulliga de är allihop! Precis vad jag behövde nu! Helgen har spenderats i full fläng, ätandes god janson, födelsedagstårta, pratandes och spelandes spel låångt in på natten. Mysigt har det hur som helst varit och jag är så tacksam för att de kom!!! Tyvärr åkte de alldeles för tidigt och jag känner mig inte färdigpratad eller färdigmyst. ;)

Under helgen har hundvärldens störta utställning pågått i England och väldigt roligt är att årets BIS är en aussie (AM CH Caitland Isle Take a Chance)! Tyvärr var den mer än lovligt fet i mina ögon (av vad jag kunde dömma på filmsnutten på The Kennel Club’s hemsida).

Comments (3)

 1. lena

  Och var tusan hittade du filmlänken?

 2. Tytti

  Åh vilken härlig helg ni måste ha haft. Kul med sådana trevliga överraskningar! Blev nyfiken på vad det var som fick dig i tårar när du läste hundsport och jag håller med dig. Det var det roligaste och sorgligaste jag läst på länge. Satt en lunch och storgrät vid köksbordet :) Ha en jättetrevlig vecka och tack för dom uppmuntrande orden i min Blog! Kram //Tytti

 3. Annelie

  Grattis säger jag! till dig eller A eller vem som nu fyllde år. Mysigt när de kommer och överraskar så där.

  Inte heller jag tyckte att Aussien som vann var såååå fin. Har bara tittat på honom på expressens webtv ännu men ska kolla din länk också.

  Ha det bäst!

  Kram Annelie

Comments are closed.