Stora tårar och domnade lår

När jag kom innanför dörren idag efter att ha varit och skrivit samhällsprov och kände mig vansinnigt trött så låg nya Hundsport där på hallmattan. Gött, tänkte jag och tänkte att det var precis den typen avslappning och upplyftning jag behövde nu. Jag insåg dock ännu en gång att tidningen inte är så himla läsvärd som jag helst vill att den ska vara. På sista sidan finns ett läsarkåseri i varje nummer. Förr var det alltid om de ljuvliga varghundflickorna Gråtass och Vittass (och innan det har jag för mig att det skrevs om deras föregångare Varghunden och Vallhunden). Underbart härliga kåserier som jag saknar eftersom det som varit sen dess inte på något vis är likvärdigt. I nya numret var titeln ”Dessa förbaskade hundar…” och var skrivet från en ”icke-hundägare-men-har-hund-ändå” till alla andra av samma sort. Nu är ju inte jag en sådan, men läste ändå och jag både skrattade och grät där jag satt, inte alls bekvämt, på toa med båda benen helt domnade! Kanske inte riktigt vad jag tänkte när jag klev innanför dörren, men skönt att ladda ur lite var det!

Comments (3)

 1. C med hoffar

  Jag har inte kommit till kåseriet ännu, men nu ska jag nog kolla det. Ett annat tips är att prenumerera på HS special, 200:- väl investerade kronor, bra läsvärda artiklar.

 2. Lisa

  Jag måste läsa det kåseriet, du är inte den första som kommenterat det. Jag tycker som du, Hundsport är inte riktigt så bra som man skulle kunna önska… Men men…

  Fint det börjar bli här :)

  Kram!

 3. Elisabeth

  Har DU nån bild av mammas nya hår nu, innan det hinner växa ut? ;-)))

Comments are closed.