Ovänner

Ibland är jag farligt när att sparka sönder datorn och varför inte Andreas dator också när jag ändå är i farten…
Saker och ting funkar inte som jag vill och som det faktiskt brukar och jag blir tvärförbannad och tilltalar man mig då så ska man inte förvänta sig några vänligheter från min mun inte! Kanske finns det en alldeles logisk anledning till att det inte funkar, men ofta är det faktiskt så att jag lyckas få datorn att göra saker som den egentligen inte borde kunna. Helt utan att göra något alls kan jag ändra inställningar och få mejl att hamna hos mamma istället för hos mig och få internetbanken att inte ”se” de siffor jag knappar in. Hur sjutton gör jag?!?! Det är allt tur att jag inte ger mig på att fixa min egen hemsida, då hade väl datorn redan legat ute i snön… Vilken tur att jag har världens bästaste mamma som fixar åt mig och gör det precis så fint som jag ville ha det dessutom! Puss på dig mamma!!!

Comments (3)

 1. Elisabeth

  *pussar också din mamma*

  Sååå tacksam!

 2. Agnetha

  Ha-ha-ha… Vad jag känner igen mig! Dessbättre är min familj fullt införstådda med att det gäller att hålla sig låååååångt borta från mamma/fru i vissa lägen, när hon tenderar att bli folkilsken.
  Tyvärr har jag ingen mamma som kan hjälpa mig med datafix, men väl en mycket snäll – och duktig – stor son. Tur det, säger jag bara!
  Kul att komma in här och se hur det bara blir finare och finare!!! :)
  Tack för omtanken också, angående vår gammelpisse. Det värmer.
  Ha en trevlig vecka!

 3. Lisa

  Haha! Sandra, du får nog läsa mitt nya blogginlägg nu! Jag brukar inte använda mig av ”morr, släng och slitmetoder” i min hundträning. Jag är nog bara urusel på att förklara mina metoder/metoderna vi testar. Hoppas att jag rett ut något nu, annars får jag skylla på att jag haft min första praktikdag idag och är väldigt trött. ;)

  Kram! (från hon som konstant morrar på sin stackars lilla hund ;P)

Comments are closed.