Bakåtsträvare eller nyhetsrädd?

Tja, det är väl lite sån jag är när det gäller datorer iaf. Jag tycker om det jag kan och känner till. Blir det nytt betyder det samtidigt att det är en hel drös med saker jag inte fattar på en gång och det krävs ett visst mått tankeverksamhet för att förstå och sätta sig in i det nya. Det är jobbigt och skittrist om man frågar mig. Därför har jag inte förän nu skrivit något här fast jag haft möjligheten i säkert en vecka och mamma har tjatat på mig att jag ska kolla alla möjligheter för att jag sen ska kunna avgöra vad jag vill ha och hur det ska se ut. Men, men det blir nog bra till slut…

Allt är som vanligt här iaf. Hundarna drillas i lydnadsträningen mest nu och det går klart framåt, särkillt med Dizzy som tar stormsteg varje pass nu! Annars är Dizzy hyfsat skitjobbig. Hon vill jobba precis hela tiden och pockar väldigt ofta efter uppmärksamhet eller försöker få igång någon till lek. Det är iaf skönt att veta att hon normalt kan koppla av riktigt bra, att hon går igenom diverse olika faser nu och att hon kommer att landa, förr eller senare.

Comments (6)

 1. Sven-Arne

  Så där ja, nu är du igång. Och det blev hela 203 ord, dvs 191 ord bättre än sist.

  Håller du på att öka i den här takten har du gett ut din första roman ungefär den 13:e mars.

 2. Annelie

  Här ser det fint ut! Roligt att se att er träning går bra.

  Tilda har precis börjat löpa så vi missar tävlingen i Ulricehamn och det känns tråkigt men är ju inget att göra åt.

  Såg dina rader i Tyttis blogg och jag hoppas du gör slag i saken och kommer hit och tränar med oss snart.

  Kram Annelie och Tilda

 3. Nina

  Oh, äntligen ett foto på denna A! ;o)

 4. Lisa

  Vad fint det blir Sandra!

  Kul att det går bra med träningen. Efter en liten träningssvacka har även vi kommit igång. Och det går väl inte att säga annat än att hundarna är väldigt ”på”. ;)

  Mvh Lisa

 5. Tytti

  Oj vad fint här var, gillar fotokollaget med hela familjen! 26/3 och 1/4 passar mig, vi får väl se vad de andra säger! Den 19/3 tävlar vi i Ulricehamn! Kram kram

 6. lena

  Eftersom det är jag som gjort både layouten och fotomontaget tar jag oblygt åt mig berömmet från er som tyckte det var snyggt. Men nu är det så att den otacksamma ungen som ändå gav ig fria designhänder inte vill ha det såhär!!

  Nä, jag skojar bara. Nu har jag börjat fatta vad som önskas, och det kommer. Snart. Sen.

Comments are closed.